Blackur 8 maj

Jag är faktiskt riktigt nöjd över dagens pass, det gick verkligen strålande. Dock var det något svårare att fatta galopp inne i ridhuset. Man fattar ju galopp på annat sätt än på vanliga hästar. Men detta var ju ändå andra gången jag red i denna gruppen. Det lär nog sitta om ett tag. Fick dessutom veta att man absolut inte ska ha ner hälen när man rider. Blev ganska chockad, när han sa till mig att inte ska ha ner hälen! Kommer säkert aldrig få bort att ta ner hälen, det är inlärt sedan innan och sitter där i hjärnan. Men somsagt Blackur sköte sig super, och jag är strålande nöjd! ♥

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: MOAA

haft en bra tisdag?:)

2012-05-08 @ 22:28:28
URL: http://aamelasmoa.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Var gärna med i veckans blogg där du dessutom kan bli garanterad en länk :)http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/veckans-bloggtips.html

2012-05-08 @ 23:18:21
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: SANDRA DAGH - BESTÄLL BLOGGDESIGN AV MIG

Hoppas du har en bra onsdag :D

2012-05-09 @ 11:10:03
URL: http://sandrastyles.webblogg.se/
Postat av: Jenny & Sara

Länkbyte? :)

2012-05-09 @ 12:14:18
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Okej, inte mycket. Allt bra? :)

2012-05-09 @ 14:11:24
URL: http://http://jojjoslillaliv.blogg.se/
Postat av: Julia

Är det för Sven du rider hos Mia och Sven i bredared? Jag red där innan och det var helt kocko.. Alla sa olika saker. Sven sa att man inte ska fatta galopp som på vanliga hästar medan andra sa att man skulle det. Sedan sa han massor av knäppt som var helt fel. Slutade där då dom inte kunde någonting...Hälen har vi ju nere för att få till sitsen så vi kommer ner i sadeln och får bättre balans. Det påverkar ju icke hästen så vet inte vad han har fått det ifrån ;)

2012-05-28 @ 01:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: