åhh!

Åhh tusen tack säger jag bara. Så himla söta kommentarer och allt ni skriver. Blir så glad och försöker verkligen tänka posetivt. Ni är underbara. <3

Jag har knappt uppdaterat någonting idag, men haft fullt upp. Haft en helt okej dag i skolan efter helgen. Imorgon har jag antagligen hemkunskap. Weho säger jag bara. Förvånar mig inte om jag bränner mig eller något imorgon, jaja inte tänka negativt!
Uppdatering kommer säkert vara dålig imorgon med. Ska försöka plugga till ett prov och göra annat som måste vara klart innan "långhelgen". Så skiter jag i ridningen imorgon! :)

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: ♥ Sojka Framtid ♥

Ja positiva kommentarer kan göra så mycket! :)Kram!

2012-05-15 @ 10:19:18
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ ALLTID TÄVLINGAR!

Jättekul att du är med i veckans blogg, utser en vinnare på måndag, då även en ny omgång kommer upp.MISSA INTE MINA ÖVRIGA AKTUELLA TÄVLINGAR - Just nu kan du vinna; en damtopp, ett armband, och hårborttagningshandskar: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-05-15 @ 10:25:18
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kul att du är med :D allt bra?

2012-05-15 @ 12:09:07
URL: http://byfia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: