kanske borde gå upp?!

godmorgon bloggläsare. jag vaknade för en stund sedan, och fuunderarpå att snart gå upp och käka lite frukost. idag ska jag till knalleland, kolla lite på gina och till mediamarkt. pga min mobil.. min frisurf funkar inte. Och blir det fixat så kanske det blir något inlägg ? :)
vad ska ni göra idag? :)

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: Victoria

sv: hmm, vad konstigt! :o Men om hon springer och gömmer sig eller så så tar du upp henne ändå. Alltså så du inte låter henne gömma sig. Samma när det gäller att bita. Om hon biter så ta upp henne ändå och sitt och kela med henne. Det går nog över skulle jag tro.

Tessie ska man inte lufta upp direkt när hon vaknat, för hon är väldigt morgontrött = sur om man ska lyfta henne när hon vaknat. Så jag brukar vänta i någon minut efter hon har vaknat.

Men ibörjan var Mimmie lite rädd och så men hon har bättrat sig väldigt mycket. Det gäller ju att gå ner med handen sakta och inte för fort så man skrämmer henne.

Men jag tror att Indra kommer sluta bitas om man bara liksom är som vanligt snäll mot henne och inte låter henne gömma sig osv...

2011-10-23 @ 12:03:48
URL: http://vickevictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: