nej...

Nej,nej,nej & nej. Moa gick inte vidare till Globen. Hon föll precis på mållinjen! Men jag hoppas verkligen att Amanda F vinner hela skiten! :)
Världens bästa! Eller vad säger ni?!

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: Victoria

På den videon var Moa bäst!!! Men ikväll var Amanda Fondell bäst!! :) Amanda Fondell ska VINNA! Om inte Moa skulle åkt ut så skulle hon fått komma 2:a :))

2011-12-02 @ 23:04:00
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: Men det som är så dumt är att många ringer och röstar på Robin!!! :( Så tror nästan han kommer vinna om inte det ändrar på sig... att alla ringer och röstar på bästaste Amanda Fondell :D Fast Robin är bra med, men Amanda ska vinna ;) En tjej detta året!!! Har varit killar som vunnit minst 3 år i rad!! :oFörra året vann Jay Smith vilket var grymt bra!! (hejade på han)

Året innan där vann Erik Grönwall (vilket också var bra eftersom han var favoriten då)

Året innan där vann Kevin Borg (han var bäst det året så det var bra att han vann)

Sen kommer jag inte ihåg vem som vann innan där. Men tre killar har vunnit dom tre senaste åren jag kom ihåg. Och tänkt då om Robin vinner nästa fredag! Då blir det fjärde killen i rad xD

2011-12-02 @ 23:31:29
URL: http://vickevictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: