Lördag...

Idag ska jag iväg och simträna tillsammans med Jonna. Som vi brukar göra varje lördag. Dock inte förra eftersom jag var sjuk. Men jag känner mig mycket bättre nu, så jag kan simma.
När jag simmat klart och allt. Ska jag hem och äta. Efter det blir det antingen att fara ner till stan och fota. Eller så blir det att hälsa på Faxi. Berättar mer ang. det med Faxi, när jag fått klara svar! :)
Kommer inte komma så mycket uppdatering under dagen. Men ska försöka när jag hinner.
Hoppas mina söta läsare får en bra dag. ♥

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: johanna

Hej, du kanske inte kommer ihåg detta men du har skrivit "utmaning/utmaningar" till mej på min blogg för ca 2 månader sen. Och nu har jag äntligen börjat göra dom. Jag kommer göra 1 utmaning varje dag och din kan ju komma när som helst! Den första kommer upp idag kl 15.00

Kram http//johannalives.blogg.se

2011-12-03 @ 11:21:02
URL: http://johannalives.blogg.se/
Postat av: elli

Anmäl dig till tävlingen på min blogg om ett par ur snygga örhängen! :D direkt länk här http://norsisen.blogg.se/2011/december/julkalender-lucka-3-tavling.html

2011-12-03 @ 11:34:39
URL: http://norsisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: