wonderful day !

Ja, jag har haft en underbar dag idag. Jag har haft utvecklingsamtal som ni vet. Efter utvecklingsamtalet har jag varit med Sandra. Vi var först här hos mig en liten stund, sedan stan. Vi käkade på subway i stan, mums! :)
När vi var klara på Subway, fyllde Sandra på sitt busskort, och vi åkte till Dalsjöfors. Vi gick av i början av Dalsjöfors och gick sedan hem till henne. Hos Sandra hoppade vi studsmatta och fotade. Vi gjorde inte så mycket mera.. :)
Jag kom hem för ett tag sedan, har bara ätit och slappat. Ska snart kolla på tv, om ca 10 minuter. Kommer ingen mera uppdatering idag. Eller jo , det kanske kanske kanske kommer upp lite bilder från idag och i söndags. Vi får se. Imorgon är det skola och ridning. Så nu börjar det på allvarl igen, haha. Men väldigt skönt ifall!
En bild från idag.

Kommentarer
Innan du kommenterar
- Jag uppskattar reklam av tävlingar. Älskar tävlingar. Men INTE reklam av frågestunder. Det är helt okej om jag känner personen men annars undvik!
- Jag gör oftast inte bloglovin eller länkbyten. Men du kan alltid fråga.
- Har du frågor kring bloggdesigner, eller bara behöver hjälp? ask me!
- Inga taskiga kommentarer. JAG VET VART DU BOR!
- ALLA bilder är tagna av mig om inget annat står. Jag har copyright och kopierngsskydd, så vill du någon bild av mig? Släng in en kommentar med anledning.
Postat av: micaela

njae :/ det är bra :D

2011-08-16 @ 20:11:05
URL: http://mylifeasmicaela.blogspot.com
Postat av: Sarah

När kommer det bilder från när du var med Sandra i stallet ? :D

2011-08-17 @ 09:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (Våran lilla hemlis )

Hemsida/blogg:

Kommentar: